Σισμάνης - Οπτικά - Φακοί Επαφής
καλώς ήλθατε στο κατάστημά μας!
Δείτε τα προϊόντα που έχετε στο καλάθι σας   Το Καλάθι μου ( 0 προϊόντα  0,00 € )   |   Εγγραφή   Εγγραφή   |   Σύνδεση   Σύνδεση
Όροι & Προϋποθέσεις
Κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Σισμάνης», δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Σισμάνης», δε δεσμεύεται σε καμία περίπτωση από το περιεχόμενο των ιστοσελίδων της.

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του sismanis.gr σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη.

Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Σισμάνης» δεν παρεμβαίνει και δεν διορθώνει τα δεδομένα που μεταφέρετε.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Σισμάνης», δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο για την δική σας εξυπηρέτηση από το ηλεκτρονικό κατάστημα «Σισμάνης».

Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται να δοθούν σε καμία περίπτωση σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδεια σας.

Όλα τα περιεχόμενα των ιστοσελίδων του ηλεκτρονικού καταστήματος «Σισμάνης» (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων και φωτογραφιών) ανήκουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα «Σισμάνης».

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Σισμάνης», μέσω των ηλεκτρονικών σελίδων παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα προκύψουν διακοπές της σύνδεσης ή άλλα λάθη.

Χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές σελίδες της εταιρείας, η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Σισμάνης», δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.
 
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν στον προορισμό που υποδεικνύουν οι πελάτες και φέρουν τον κίνδυνο για τη μερική/ολική απώλεια ή καταστροφή τους.

Επιστροφές δε γίνονται αποδεκτές στις περιπτώσεις που τα εμπορεύματα έχουν ανοιχτεί ή έχει δωθεί λάθος η παραγγελία από τον πελάτη.
 
Προσωπικά Δεδομένα
 
Το sismanis.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.
Yπαναχώρηση
 
Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και αγοράσατε το προϊόν από την ιστοσελίδα sismanis.gr και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών , ενημερώνοντας το κατάστημα για τον λόγο της επιστροφής με e-mail στο info@sismanis.gr ή με fax στο 2106466785 και κατόπιν επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση χωρίς φθορές και με τα συνοδευτικά της συσκευασίας. Η επιστροφή γίνεται με δικό σας κόστος ( αποστολής €4,50 και επιστροφής ) και μέσο εντός 4 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστρέψουμε το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα είναι στο όνομα του αγοραστή και τηρείτε νόμιμα στην Ελλάδα. Επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή για κανένα λόγο σε προιόντα που είναι ειδικές κατασκευές όπως φακοί επαφής αστιγματικοί , πολυεστιακοί , μάσκες για σπορ με βαθμούς κλπ.