Οπτικά Σισμάνης
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
1ο Μαγαζί 1968

Τα Οπτικά ΣΙΣΜΑΝΗΣ ιδρύθηκαν το 1968 στους Αμπελόκηπους στην Λ. Αλεξάνδρας 119 από τους Νικόλαο και Βασίλη Σισμάνη, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του κέντρου. Αποτελούν μια οικογενειακή επιχείρηση που μαζί με το ειδικευμένο προσωπικό από οπτικούς – οπτομέτρες θα δώσουν άμεση λύση με ακριβή εκτέλεση των ιατρικων συνταγών, καθώς λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένα τμήματα φακών επαφής, οπτομετρίας και αυτόνομα εργαστήρια κατασκευής οφθαλμικών γυαλιών.

2ο Μαγαζί 1995
Το 1995 ένα ακόμα κατάστημα προστέθηκε για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας στην οδο Γκύζη 18. Στα 2 καταστήματά μας στην Αθήνα, θα βρείτε δεκάδες επώνυμες μάρκες που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας παρέχοντας τη σωστή φροντίδα για τα μάτια σας.
Συνεχής βελτίωση Οι τεχνολογικές εξελίξεις σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές σε όλους τους επιστημονικούς τομείς. Οι τεχνικές βελτιώνονται συνεχώς και τα οπτικά είδη αναβαθμίζονται. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα, σε ποιότητα και αισθητική, προϊόντα.

Γι' αυτό συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές φίρμες στο χώρο των οπτικών.
ΣΙΣΜΑΝΗΣ
BONUS CARD
Για όλους αυτούς τους λόγους δημιουργήσαμε την Σισμανης BONUS card, οπού σε κάθε επίσκεψη σας στα καταστήματα μας με την βοήθεια της προσωπικής καρτάς Σισμανης BONUS έχουμε γρηγορότερη πρόσβαση στο αρχείο μας για τις παραγγελίες σας, έτσι ακόμα και αν δεν μπορείτε να περάσετε απο τα καταστηματα μας με ενα μόνο τηλέφωνο μπορείτε να παραγγείλετε τα οφθαλμικά γυαλιά σας ή τους φακούς επαφής. Ολοι οι κάτοχοι της Σισμανης BONUS card απολαμβάνουν επιπλέον παροχές και εκπτώσεις στα προϊόντα μας.
ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ ΝΕΑ
ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑΣ ΝΕΑ
SPORT ΝΕΑ
ΘΗΚΕΣ ΓΥΑΛΙΩΝ ΝΕΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΗΛΙΟΥ CLIP ON ΝΕΑ
ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΓΥΑΛΙΩΝ ΝΕΑ